Overview
Ads (0)
PPC Keywords (0)
Organic Keywords (5,773)
Competitors (1,082)
Sub-Domains
sq.wikipedia.org
Paid Keywords
Keywords found: 0
#Competitors: 0
#Ad Copies: N/A
 
Organic Keywords
Keywords found: 5,773
#Competitors: 1,116
Average Position: N/A
 
PPC Overview
No Results Found
Organic Overview
Keywords (5,773) Position
be wikipedia 7
e ip 3
i pes 5
i pes 7
problemi i 1
turizmi 1
interneti 1
michel xhekson 4
budapesti 2
problemi i 2
View More »
Competitors (1,116) Keywords
youtube.com 30,834,319
en.wikipedia.org 28,718,623
amazon.com 22,358,187
imdb.com 6,038,962
britannica.com 1,754,349
profile.myspace.com 6,440,246
flickr.com 3,771,723
last.fm 2,692,787
vids.myspace.com 3,437,930
images.google.com 1,077,030
View More »
Organic Listing Variations
1.
Majlinda Bregu - Wikipedia
- [ Translate this page ]Gjatë viteve 1992 - 1996 ndjek studimet universitare në Universitetin e Tiranës, Fakulteti i Shkencave Sociale. Gjatë viteve 2001 - 2004 studioi për ...
2.
Universiteti i Prishtinës - Wikipedia
- [ Translate this page ]Në përbërje të Universitetit të Prishtinës të posathemeluar ishin këto fakultete me seli në Prishtinë: Fakulteti Filozofik, Fakulteti Juridiko-Ekonomik, ...
3.
Familja moderne - Wikipedia
- [ Translate this page ]Familja moderne është serial shqiptar që filloi të emitohet që në vitet e pas luftës në Kosovë. ... Faqet e internetit, RTKlive.com · Blue Sky Live ...
4.
Resident evil 5 - Wikipedia
Arsyeja: Përmbajtja e faqes nuk është në gjuhën shqipe, duke mosrispektuar rregullat. ... Jun Takeuchi, the game's producer, said that Resident Evil 5 will ...
5.
Kategoria:Gazeta sportive - Wikipedia
- [ Translate this page ]Artikuj në kategorinë "Gazeta sportive". Kjo kategori ka 4 faqe nga 4 gjithësej. B. Bota e Sportit (gazetë). M. Metropol Sport (gazetë) ...
6.
Lista e gazetave shqip - Wikipedia
- [ Translate this page ]Lista e gazetave shqip ... Perlindja e Shqipëniës · proBiznes · Panorama · Panorama plus · Panorama Sport · Puna · Peza · Pararoja · Përmeti · Pasqyra ...
7.
Dashamir Shehi - Wikipedia
- [ Translate this page ]Dashamir Shehi lindi në Tiranë më 1957 dhe është politikan shqiptar. Ishte zëvendës kryeminster në fillimet e viteve 90. ...
8.
Diskutim:Baklava - Wikipedia
- [ Translate this page ]Baklava -Eshte embelsire speciale ne traditen shqiptare.Baklaven si embelsire mund ta gjeni ne gjitha trojet shqiptare po ashtu edhe ne shtetet Aziatike. ...
9.
Dollogozhda - Wikipedia
- [ Translate this page ]... e fshatit për përcjelljen e Vëllezerve tanë Kosovarë në trojet e veta Etnike, .... Ushqimi në ditët e dasmes ka qenë: jania, baklava dhe pilavi me vone ...
10.
.gm - Wikipedia
Nga Wikipedia, Enciklopedia e Lirë. Shko te: navigacion, kërko .gm është prapashtesa e faqeve të Internetit dhe përfaqëson domenin zyrtar të Gambias. ...
 
View More »
Categories
ascSort Ascending
descSort Descending
eqEquals...
!eqDoes Not Equal...
gtGreater Than...
gteqGreater Than or Equal To...
ltLess Than...
lteqLess Than or Equal To...
      And   Or
                
Sometimes you don’t know exactly what you are looking for in a Research data. That’s when our searching options may come handy.
The Domain Search
This search allows you to enter the domain name of the site you want to analyze. For example, you may enter “amazon.com” in the KeywordSpy search bar.

The Keyword Search
This will let you enter terms and key phrases in the search bar such as “send flowers”, “cover letters”, “keyword software,” and even a single broad term like “chocolate”.

The Ad Copy Search
This allows you to enter any texts or content included in an ad copy, whether the ones in ad copy headline or the ones in description lines. For example: “sunglasses”.
The Destination URL Search
This search allows you to enter the destination URL of the site that you want to analyze.

The destination URL is the address where a searcher is taken when an advertisement copy in search engines is clicked. Please take note that the destination URL differs from the display URL which appears at the bottom of advertisement copies.

Please be reminded to always include http:// at the beginning of your Destination URL search. For example: “http://www.proflowers.com”.

In addition, if you want to find all the ads that KeywordSpy indexed for a specific affiliate network e.g. Hydra Network. You should search in Destination URL the string lynxtrack.com.
Loading
  Loading...