Domain: infosot.com

Overview
Ads (0)
PPC Keywords (0)
Organic Keywords (7)
Competitors (859)
Sub-Domains
infosot.com
Paid Keywords
Keywords found: 0
#Competitors: 0
#Ad Copies: N/A
 
Organic Keywords
Keywords found: 7
#Competitors: 881
Average Position: N/A
 
PPC Overview
No Results Found
Organic Overview
Keywords (7) Position
test dashurie 8
teste dashurie 8
tv liria 8
sot com 19
tregime seksuale 19
festat shqiptare 15
fatmir rexhepi 19
0
0
0
View More »
Competitors (881) Keywords
youtube.com 30,834,319
forumishqiptar.com 14,127
alb-net.com 8,043
bbc.co.uk 1,829,808
sq.wikipedia.org 18,846
voanews.com 109,627
sq.oneworld.net 1,429
sq.oneworldsee.org 1,718
ks-gov.net 1,852
kosovo-eicc.org 1,031
View More »
Organic Listing Variations
1.
INFOSOT.COM - News Agency - Ambasada gjermane siguron kurse e ...
- [ Translate this page ]Ambasada gjermane gjithashtu ka siguruar edhe bursa për studentët e Universitetit të Prishtinës. Përfaqësuesi i përhershëm i Ambasadës së Gjermanisë në ...
2.
INFOSOT.COM - News Agency - Ambasada gjermane e para në Prishtinë
- [ Translate this page ]arrow NACIONAL arrow CULTURE arrow Ambasada gjermane e para në Prishtinë ... Zyra ndërlidhëse gjermane në Prishtinë, u shndërrua sot zyrtarisht në Ambasadë ...
3.
INFOSOT.COM - News Agency - Vullkani Etna përsëri është aktivizuar
- [ Translate this page ]Vullkani Etna në Sicili dje përsëri është aktivizuar, njoftoi Instituti italian i gjeofizikës dhe vullkanologjisë në Palermo. ...
4.
INFOSOT.COM - News Agency - Kompania e sigurimeve Sigal shënoi ...
- [ Translate this page ]arrow LAJMET arrow Kompania e sigurimeve Sigal shënoi pesë vjetorin ... tha se kopania Sigal, ka pesë vjet më parë bleu shoqërinë e sigurimeve Drini dhe sot ...
5.
INFOSOT.COM - News Agency - Në Prizren u inaugurua Qendra për ...
- [ Translate this page ]Këtë e bëri të ditur Sebahate Muharremi, drejtoreshë e këtij Departamenti. Në inaugurimin e Qendrës për Regjistrim të Automjeteve, mori pjesë edhe kryetari ...
6.
 
7.
 
8.
 
9.
 
10.
 
 
View More »
ascSort Ascending
descSort Descending
eqEquals...
!eqDoes Not Equal...
gtGreater Than...
gteqGreater Than or Equal To...
ltLess Than...
lteqLess Than or Equal To...
      And   Or
                
Sometimes you don’t know exactly what you are looking for in a Research data. That’s when our searching options may come handy.
The Domain Search
This search allows you to enter the domain name of the site you want to analyze. For example, you may enter “amazon.com” in the KeywordSpy search bar.

The Keyword Search
This will let you enter terms and key phrases in the search bar such as “send flowers”, “cover letters”, “keyword software,” and even a single broad term like “chocolate”.

The Ad Copy Search
This allows you to enter any texts or content included in an ad copy, whether the ones in ad copy headline or the ones in description lines. For example: “sunglasses”.
The Destination URL Search
This search allows you to enter the destination URL of the site that you want to analyze.

The destination URL is the address where a searcher is taken when an advertisement copy in search engines is clicked. Please take note that the destination URL differs from the display URL which appears at the bottom of advertisement copies.

Please be reminded to always include http:// at the beginning of your Destination URL search. For example: “http://www.proflowers.com”.

In addition, if you want to find all the ads that KeywordSpy indexed for a specific affiliate network e.g. Hydra Network. You should search in Destination URL the string lynxtrack.com.
Loading
  Loading...