Domain: albanian.cri.cn

Overview
Ads (0)
PPC Keywords (0)
Organic Keywords (28)
Competitors (906)
Sub-Domains
albanian.cri.cn
Paid Keywords
Keywords found: 0
#Competitors: 0
#Ad Copies: N/A
 
Organic Keywords
Keywords found: 28
#Competitors: 926
Average Position: N/A
 
PPC Overview
No Results Found
Organic Overview
Keywords (28) Position
arrat 2
susami 9
tuberkulozi 13
horoskopi kinez 5
mjalti 8
vlerat 15
depresioni 7
veshkat 4
konfuci 16
hipokrati 6
View More »
Competitors (926) Keywords
youtube.com 30,834,319
forumishqiptar.com 14,127
sq.wikipedia.org 18,846
zeriyt.com 7,958
bbc.co.uk 1,829,808
books.google.com 13,486,892
alb-net.com 8,043
bnr.bg 3,018
en.wikipedia.org 28,718,623
tiranalive.org 5,052
View More »
Organic Listing Variations
1.
Radio Antarabangsa China
- [ Translate this page ]17 Shk 2009 ... Gjykata e Lartë e Shqipërisë mori më 16 shkurt vendimin që të shtyhet përkohësisht zbatimi i "Ligjit të pastrimit të figurave", ...
2.
china radio international
- [ Translate this page ]7 Shk 2005 ... Në vitin 1908, në Lojërat e 4-ta Olimpike të organizuara në Londër u grumbulluan për herë të parë përfaqësues nga të 5 kontinentet e botës ...
3.
china radio international
- [ Translate this page ]Poetët kinezë dhe të huaj recitojnë së bashku " Njeriu dhe natyra, ... Tema e takimit të parë ndërkombëtar të poezive në liqenin Qinhai "Njeriu dhe natyra, ...
4.
China ABC----Kapitulli 20:Muzeu në internet:Mbeturinat Jin dhe ...
- [ Translate this page ]Mbeturinat Jin dhe hierogrifet në kocka ... (foto:Mbeturinat Jin ). Zbulimi dhe gërmimi i mbeturinës Jin janë zbulimi më i rëndësishëm arkeologjik në ...
5.
china radio international
- [ Translate this page ]15 Qer 2005 ... Kanceri ose tumori i keq është një sëmundje e shumëzimit të parregullt të ... Tani në Kinë numri i të vdekurve nga kanceri është në ngritje. ...
6.
china radio international
- [ Translate this page ]Print Comment. Ten Siao Pini dhe ekonomia e tregut e Kinës ... lirshëm mendimet, të kërkojmë të vërtetën nga faktet dhe të lejojmë ekonominë e tregut. ...
7.
china radio international
- [ Translate this page ]22 Shk 2005 ... Kur filloi të ketë medalje të artë në lojrat olimpike? Qush nga Lojrat e 3-ta Olimpike moderne filloi të ketë medalje të artë. ...
8.
china radio international
- [ Translate this page ]30 Dhj 2004 ... Në vitin 1936, në Lojrat Olimpike e Berlinit, Fu Baolu ishte atleti i ... Para 108 vjeteve, kur Lojrat e Para Olimpike përgatiteshin me të ...
9.
China ABC----kapitulli 9: Mbrojtja e mjedisit: përparimi i punës ...
- [ Translate this page ]Ndotja e mjedisit është vënë nën kontroll. Vitet e fundit Kina ka mbyllur 84 mijë ndërmarrje të vogla me ndotje serioze. Ndër 238 mijë ndërmarrje me ndotje ...
10.
china radio international
- [ Translate this page ]8 Pri 2005 ... Ndodhet në deltën e lumit Ganges të subkontinentit të Azisë jugore. ... dhe harta e tij kishte përfshirë Bangladeshin Perëndimor të Indisë, ...
 
View More »
ascSort Ascending
descSort Descending
eqEquals...
!eqDoes Not Equal...
gtGreater Than...
gteqGreater Than or Equal To...
ltLess Than...
lteqLess Than or Equal To...
      And   Or
                
Sometimes you don’t know exactly what you are looking for in a Research data. That’s when our searching options may come handy.
The Domain Search
This search allows you to enter the domain name of the site you want to analyze. For example, you may enter “amazon.com” in the KeywordSpy search bar.

The Keyword Search
This will let you enter terms and key phrases in the search bar such as “send flowers”, “cover letters”, “keyword software,” and even a single broad term like “chocolate”.

The Ad Copy Search
This allows you to enter any texts or content included in an ad copy, whether the ones in ad copy headline or the ones in description lines. For example: “sunglasses”.
The Destination URL Search
This search allows you to enter the destination URL of the site that you want to analyze.

The destination URL is the address where a searcher is taken when an advertisement copy in search engines is clicked. Please take note that the destination URL differs from the display URL which appears at the bottom of advertisement copies.

Please be reminded to always include http:// at the beginning of your Destination URL search. For example: “http://www.proflowers.com”.

In addition, if you want to find all the ads that KeywordSpy indexed for a specific affiliate network e.g. Hydra Network. You should search in Destination URL the string lynxtrack.com.
Loading
  Loading...