Overview
Ads (0)
PPC Keywords (0)
Organic Keywords (201)
Competitors (864)
Sub-Domains
letersia.fajtori.com
Paid Keywords
Keywords found: 0
#Competitors: 0
#Ad Copies: N/A
 
Organic Keywords
Keywords found: 201
#Competitors: 882
Average Position: N/A
 
PPC Overview
No Results Found
Organic Overview
Keywords (201) Position
shqiperi 7
fjalori i 18
fjale 6
gazeta shekulli 14
www fajtori 2
gazeta shqiptare 19
fjale te 10
aristoteli 4
fjale te 11
gjergj fishta 2
View More »
Competitors (882) Keywords
alexa.com 1,714,823
sq.wikipedia.org 18,846
dir.yahoo.com 892,094
startaid.com 1,805,004
809rd.net 219
zeriyt.com 7,958
youtube.com 30,834,319
forumishqiptar.com 14,127
cyberschoolbus.un.org 6,207
alb-net.com 8,043
View More »
Organic Listing Variations
1.
ANG - Fakulteti i Shkencave Sociale
- [ Translate this page ]Departamenti i Punës Sociale ka për momentin vetëm seksionin e Punës Sociale. Stafi i këtij departamenti është duke punuar shumë për të hapur një seksion të ...
2.
ANG - Evropa
www.thisislancashire.co.uk. Brighton Evening Argus www.argus-btn.co.uk ... www.essex-news.co.uk. Evening Argus (Brighton) www.argus-btn.co.uk ...
3.
ANG - Letersi
- [ Translate this page ]Pas diktaturës letërsia shqiptare pati njëfarë mpirjeje. Brezi i ri i shkrimtarëve solli një frymë të re realiste sidomos në poezi. ...
4.
ANG - Evropa
www.megastar.co.uk. The Daily Telegraph www.telegraph.co.uk. Euroweek www.euroweek.com .... www.megastar.co.uk. Messenger Newspapers www.messengergrp.co.uk ...
5.
ANG - Evropa
The Sentinel (Stoke-on-Trent) www.thesentinel.co.uk. Sheffield Star & Telegraph www.sheffweb.co.uk. Shetland News www.zetnet.co.uk ...
6.
ANG - Janina
- [ Translate this page ]Kongresi i Vjenës që u mblodh prej tetorit 1814 deri në qershor 1815 për t'i diktuar Francës së ... Ali Pasha u përgatit të dërgonte si delegatë në Vjenë, ...
7.
ANG - Ismail Kadare
- [ Translate this page ]Ismail Kadare lindi në qytetin e Gjirokastrës. Atje ai kaloi fëmijërinë dhe kjo la gjurmë të thella në gjithë jetën dhe krijimtarinë e tij. ...
8.
ANG - Naim Frasheri
- [ Translate this page ]Naim Frashëri vuri themelet e letërsisë kombëtare shqiptare. Vepra e tij shënoi lindjen e një letërsie të re me vlera të vërteta artistike. ...
9.
ANG - Homeri
- [ Translate this page ]Letërsia klasike greke fillon me dy poemat e mëdha epike, me "Iliadën" dhe "Odisenë" që bota antike mendonte se i ka krijuar Homeri, edhe pse për të nuk ...
10.
ANG - Evropa
www.evening-chronicle.co.uk. Evening Herald (Plymouth) www.plymouth-online.co.uk. Evening Press (Yorkshire) www.eveningpress.co.uk ...
 
View More »
ascSort Ascending
descSort Descending
eqEquals...
!eqDoes Not Equal...
gtGreater Than...
gteqGreater Than or Equal To...
ltLess Than...
lteqLess Than or Equal To...
      And   Or
                
Sometimes you don’t know exactly what you are looking for in a Research data. That’s when our searching options may come handy.
The Domain Search
This search allows you to enter the domain name of the site you want to analyze. For example, you may enter “amazon.com” in the KeywordSpy search bar.

The Keyword Search
This will let you enter terms and key phrases in the search bar such as “send flowers”, “cover letters”, “keyword software,” and even a single broad term like “chocolate”.

The Ad Copy Search
This allows you to enter any texts or content included in an ad copy, whether the ones in ad copy headline or the ones in description lines. For example: “sunglasses”.
The Destination URL Search
This search allows you to enter the destination URL of the site that you want to analyze.

The destination URL is the address where a searcher is taken when an advertisement copy in search engines is clicked. Please take note that the destination URL differs from the display URL which appears at the bottom of advertisement copies.

Please be reminded to always include http:// at the beginning of your Destination URL search. For example: “http://www.proflowers.com”.

In addition, if you want to find all the ads that KeywordSpy indexed for a specific affiliate network e.g. Hydra Network. You should search in Destination URL the string lynxtrack.com.
Loading
  Loading...